Van der Kwaak - Bloemenexport

Alles wat u wilt weten

Onze leveranciers

Onze leveranciers en kwekers zijn stuk voor stuk door ons geselecteerde specialisten in hun vakgebied. Specialisten die niet alleen zichzelf, maar zich ook laten uitdagen. Specialisten die willen uitblinken op ieder vlak: kwalitatief, milieu, kwantitatief, financieel. Ieder bedrijfsonderdeel moet kloppen om perfectie te continueren. Om een breed en aantrekkelijk assortiment samen te stellen, importeren we rechtstreeks bij ruim 600 vaste kwekers. Deze kwekers zijn over de hele wereld gevestigd. Met hen hebben wij in de loop der jaren een solide en betrouwbare relatie opgebouwd. Door deze nauwe samenwerking weten we continue wie, wat heeft en waar we het beste product kunnen afnemen. Want ook de leveranciers zijn zich bewust dat we alleen de beste kwaliteit afnemen. Dagvers en op tijd geleverd. Door deze nauwe samenwerking durven wij te zeggen: “Wij kunnen alles wat groeit en bloeit voor binnen 24 uur leveren!”.

Lees meer

Onze klanten

Onze klanten zijn specialisten die werkzaam zijn bij toonaangevende detaillisten, tuincentra, groothandelaren, exporteurs, inkooporganisaties en grootwinkelbedrijven in diverse Europese landen. Deze specialisten waarderen niet alleen de hoge kwaliteit van onze producten, maar ook een accurate en snelle levering vereisen. Met de nadruk op persoonlijke service en uitstekende logistiek kunnen we dit dagelijks garanderen.

Lees meer

Van der Kwaak - Bloemenexport

Van der Kwaak kan u middels fijnmazige distributie alles leveren wat met bloemen, planten en accessoires te maken heeft. 

  • Online dagvers aanbod en rechtstreeks ingekocht bij onze topkwekers
  • Te vinden in onze moderne web-shop
  • Eigen boeketten- en arrangementen afdeling
  • Snijbloemen, boeketten, arrangementen en kamerplanten

Flowering the world

Van der Kwaak in Rijnsburg is een modern, toonaangevend en groeiend export bedrijf. Wij leveren een hoog kwalitatief en dagvers totaalassortiment snijbloemen, boeketten, arrangementen en kamerplanten. Maar ook vele accessoires. Wereldwijd rechtstreeks ingekocht bij onze vaste kwekers of vanaf de verschillende Nederlandse veilingen. Door onze fijnmazige distributie kunnen wij u voorzien van een breed assortiment. 

Door onze uitstekende logistiek kunnen wij alles binnen 48 uur leveren. De verkoopadviseurs bij Van der Kwaak denken altijd met u mee. Uiteraard gaat het uiteindelijk om de verkoop, maar het belangrijkste is een oplossing waar u content mee bent. Of nog beter: waar uw eindklant content mee is. U kunt 24 uur per dag terecht bij uw eigen ervaren verkoopadviseur omtrent:

  • Snijbloemen;
  • Boeketten;
  • Arrangementen en
  • Kamerplanten.

Ervaar het voordeel om deel uit te maken van een vooruitstrevende selectie vakgenoten die elkaar uitdaagt. We nodigen u graag uit onderdeel te worden van deze gespecialiseerde groep professionals. 

Laat het ons weten, wij nemen graag contact met u op!

Wilt u met ons samenwerken? Klik hier